| |
Číslo kmene | VURV-B 271
|
Rod | Xanthomonas
|
Druh | axonopodis
|
Varieta | vesicatoria
|
Typ organismu | Bacteria
|
Autor | Xanthomonas vesicatoria (Doidge) Dowson 1939
|
Způsob uchovávání | deep frozen culture -90°C
|
Způsob distribuce | Letter of Authority,
|
Omezení | EPPO A2 List
|
Změny jména | Xanthomonas axonopodis pv. vesicatoria (Doidge) Vauterin et al., 1995
|
Izoloval | Krejzar - Biolog GEN III, FAME, real-time PCR
|
Rok izolace | 2019
|
Zdroj izolace | Solanum lycopersicum in greenhouse
|
Určil | Krejzar
|
Rok určení | 2019
|
Deponoval | Krejzarová
|
Rok depozice | 2020
|
Geograf. původ | Slovakia
|
Patogenita | bacterial spot of tomato and pepper
|
Médium pro kultivaci | medium C
|
Podmínky růstu | 25-30°C
|
Světelné podmínky | +
|
|