| |
Číslo kmene | VURV-B 198
|
Rod | Allorhizobium
|
Druh | vitis
|
Název kmene | p3
|
Typ organismu | Bacteria GN
|
Autor | (Ophel and Kerr 1990) Mousavi et al. 2016
|
Způsob uchovávání | deep frozen culture-90°C,freeze dried culture
|
Způsob distribuce | bacterial culture on solid medium
|
Omezení | none
|
Izoloval | Krejzar
|
Rok izolace | 2014
|
Zdroj izolace | crown gall of grapevine
|
Geograf. původ | south Moravia - Polešovice
|
Patogenita | crown gall on grapevine, var. Svatovavřinecké
|
Médium pro kultivaci | MPA medium, YDC medium
|
Podmínky růstu | aerobic
|
Světelné podmínky | +
|
Teplotní podmínky | 25-28°C
|
Využití | pathogenicity test - tomato, grapevine
|
|